Ръководството на парламентарно представена партия попиля Ицо Хазарта.От партия Възраждане предлагат

...
Ръководството на парламентарно представена партия попиля Ицо Хазарта.От партия Възраждане предлагат
Коментари Харесай

Възраждане отговори на Ицо Хазарта: Да се влиза в парламента след тест на наркотици

Ръководството на парламентарно представена партия попиля Ицо Хазарта.

От партия " Възраждане " оферират в Народното събрание да се влиза единствено след тест за опиати и алкохол и депутатите сами да го заплащат. Предложението им е отговор на изявлението на депутата от " Продължаваме промяната " Христо Петров (известен като Ицо Хазарта) след митинга на 12 януари против " зеления документ ".

От парламентарната естрада Петров се обърна към " Възраждане " с думите: " Ако реша да извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда. Ще ви платя рейсовете и може и да ви дам по 40 лв.. Не е ли вярно господин основният прокурор да ми изиска депутатски имунитет? Да бъда съден и да ме вкарат в пандиза? Дали в закона написа, че той важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? "

" Притеснително е народен представител да наскърбява на фашисти и това да се толерира ", обявиха в отговор от " Възраждане " пред публицисти през днешния ден.

" Входирахме предложение, в което желаеме в сряда, четвъртък и петък, когато има съвещание на Народното събрание, да имаме сигурност, че всеки един от нас, като народен представител, влиза изтрезнял и без опиати в Народното събрание. Затова желаеме при влизане депутатите да си заплащат тест за опиати и алкохол ", показаха още от партията, написа dir.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР